divendres, 24 de juny del 2011

Moltes felicitats i per molts anys, papa!

Aquest és el meu pare i avui és el seu aniversari i el seu Sant :D
Desgraciadament, no he pogut estar ni amb tu ni amb la mama ni amb els avis, ni amb la tieta, ni amb els tiets ni amb la Neus i he hagut de treballar servint un bufet. Ja ho pensava ja, mentre servia el dinar: "Ara mons pares deuen estar dinant amb els avis i la tieta mentre jo estic servint un dinar a gent desconeguda".
Ahir també em va faltar la coca, el cava, els petards, la festa... la festa que marca l'inici de l'estiu, un estiu que aquí amb prou feines sabem que existeix gràcies al calendari. Em féieu una enveja tots els afortunats que vau anar a la platja o que vau celebrar Sant Joan com déu mana!

En fi, papa, ja tinc ganes que arribi l'agost per veure-us i visitar junts Londres i ensenyar-vos el Bronx de Londres: East London. Eto eh el Bronx! S'han acabat les fotografies amb el Big Ben, Piccadilly Circus i el Buckingham Palace, a l'agost veureu THE REAL LONDON jajaja Espero que no us espanteu gaire...

L'altre dia, rebuscant per la teranyina del Youtube, vaig trobar una cançó que sempre em fa pensar en tu, papa, però que a més a més, el vídeo està molt ben fet, jo crec que és una obra d'art. No és exactament com m'imaginava la cançó quan me la posaves de petita, però s'hi acosta moltíssim, per això el vídeo és tan especial. Ha reunit l'imaginari col·lectiu de molta gent en un vídeo amb unes imatges força senzilles.


Aquesta cançó és per tu, perquè sàpigues que cada dia penso en vosaltres i que us estimo molt! :) (síi, ja sé que sona molt de pel·lícula bodrio-pastel de diumenge a la tarda, però no arriba al nivell de les de la Meryl Streep, isn't it?).

4 comentaris:

  1. JA NO PUC MES, EN SENTO INUTIL .JA NO SER QUANTES VAGADES HO HE INTENTAT ESCRIURE UNES PARAULES PERO AQUESTES NO ES VOLEN CADAR IMPRESES, QUE HI FAREM. M'HA AGRADAT MOLT.

    ResponElimina
  2. Gran cançoneta, Aina..
    gran...
    i no véns a l'estiu? :____

    jo no tinc ni idea de cap on he d'anar.. volia fer alemany, se'm va passar el termini perquè els meus pares no ho tenien clar... pfff.. ni idea... estoy en blanco...

    envia'm un atxutxón, va, que sé que els enyores i jo també...

    no m'espoileregis la riera, que aquesta setmana em sembla que estaré a fondo fent exàmens que no podré ni parar per mirar-la...

    un petó molt molt molt gran!


    i em va fer ilu ser a prop de casa teva.. i tela tela tela marinera amb el pastís de xocolata!

    ResponElimina
  3. Soc la Caterina i també vaig pensa an tú mentres mirava les Festes de Sant Joan de Ciutadella per Internet ja sé que no me treu estant alla però hi ha tanta gent que no es veu res i admés estic preparant les peces per la Fira d'Artesania des Mercadal que son en Juliol. Hi havia més de cent mil persones disfrutant de les festes. molt de records de les cuses i en Thorn i jo, petons.

    ResponElimina
  4. el pare de la criatura26 de juny del 2011, a les 16:46

    ei krusky la cançoneta que diu la Pistu és del 75, un bon any, que va acabar millor que va començar; de l'any 76 és la Galeta Galàctica, que, posats a fer rimes, també n'hagués pogut dir Galet Galàctic, que queda més nostrat...

    I de la Galeta és "El comptador d'estrelles", i jo, que en vaig aprendre l'ofici del teu avi, sóc un gran comptador, sobretot el dia del meu aniversari, que compto els anys que han passat i els que queden, que per un ateu practicant com jo el balanç comença a ser desfavorable; és aquell moment que els records gairebé comencen a ocupar més lloc que les noves experiències.

    Si senyor, el 75 va ser un gran any, però com deia l'operador del cinematògraf al nen del Cinema Paradiso, no ens deixem atrapar per la nostàlgia; n'hi ha uns que van per cracks que han escrit una cançó que es diu Jenifer que serà la cançó de l'estiu, fins i tot els perdono la broma dels "pericos de Sarrià"; està a l'altura del vaya vaya aquí no hay playa de the refrescos, gran cançó també, però també antiga; ja ho veus, només et parlo del que va passar fa molt de temps; per això m'ha fet molta il·lusió que portessis directament dels racons de la memòria aquells estius a Menorca, i aquelles festes d'aniversari quan conqueríem l'illa per sempre, i el video aquest de la cançó d'en Sisa, que és molt xulo...

    Me n'alegro d'haver-te pogut transmetre algunes d'aquestes sensacions, d'haver pogut compartir tots aquests moments; ets l'única esperança, l'únic camí cap a a l'eternitat.

    ResponElimina